Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau - Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, BacauPensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau - Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, BacauPensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau - Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, BacauPensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau - Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, BacauPensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau - Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, BacauPensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau - Pensiunea Uzu, Valea Uzului, Darmanesti, Bacau
NOU!

Organizati urmatorul eveniment la Pensiunea Uzu, pe Valea Uzului.

Detalii Evenimente

Termeni si Conditii

1. Informatii despre site

Drepturile de autor asupra acestui website si continutului sau sunt proprietatea "PENSIUNEA UZU". Toate drepturile rezervate.

Prin accesarea sau utilizarea website-ului "www.pensiuneauzu.ro", sunteti de acord cu respectarea termenilor de utilizare ai acestui website. În cazul în care nu doriti sa fiti obligat de respectarea termenilor precizati în cele ce urmeaza, nu accesati sau utilizati acest website. "PENSIUNEA UZU" poate modifica Termenii în orice moment si astfel de modificari îsi vor produce efectele imediat dupa postarea acestora pe acest website.

2. Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul "www.pensiuneauzu.ro", inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea "www.pensiuneauzu.ro", si sunt protejate prin legislatia romana în vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. În cazul informatiilor si continutului postat de terte parti ori parteneri pe site-ul "www.pensiuneauzu.ro", dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin în totalitate celor care au publicat acea informatie.

3. Confidentialitate

Protectia informatiilor în cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a "PENSIUNEA UZU" de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în România. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea "PENSIUNEA UZU" nu îsi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

"PENSIUNEA UZU" se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptând situatiile legale.

Utilizarea, copierea, redistribuirea sau reproducerea neautorizata, integrala sau partiala, a continutului, în orice forma, este interzisa si poate face obiectul unei actiuni în justitie. Nu aveti dreptul, decât cu acordul nostru expres si scris, sa distribuiti sau comercializati acest continut. De asemenea, nu aveti dreptul sa transmiteti sau depozitati pe orice alt website sau alta forma de sistem electronic de recuperare a datelor.

Pentru dreptul de folosinta ne puteti contacta la:
uzulv@yahoo.com

4. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

In caz de nerespectare a acestor conditii, "PENSIUNEA UZU" si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

5. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

"PENSIUNEA UZU" nu isi asuma nici o obligatie sau responsabilitate pentru nici o eroare sau omisiune prevazuta in informatiile publicate pe website. "PENSIUNEA UZU" nu va fi responsabila pentru nici o pierdere sau paguba, inclusiv dar fara a se limita la pierderi sau pagube indirecte sau succesive si nici pentru pierderi sau pagube in legatura cu pierderile de informatii sau profit ce izvorasc sau sunt în legatura cu utilizarea acestui website.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra se vor administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactându-ne: uzulv@yahoo.com

Click
Pentru
R
E
Z
E
R
V
A
R
E